O NAMA

KO SMO MI?

BREND

Dijaspora Nekretnine se specijalizovano bavi izdavanjem i prodajom nepokretnosti, i postalo je renomirano ime iza kojeg stoji bogata ponuda visoko kvalitetnih stambenih i poslovnih nekretnina na ekskluzivnim gradskim područjima.

Pružamo kompletnu uslugu koja uključuje fotografisanje, oglašavanje i promociju nepokretnosti , provjeru vlasništva i posredničke pregovore.

Naši odnosi sa klijentima su proaktivni i zasnovani na odnosu korektnosti i poslovne etike. U poslovanju nastojimo da primjenjujemo najviše standarde kvaliteta, a reputacija beskompromisne profesionalnosti u svemu što radimo, sticana je u kontinuitetu, iz dana u dan, pružanjem usluga našim klijentima.

ZAŠTO DIJASPORA NEKRETNINE?

U svom radu koristimo sve utvrđene standarde koje nameće tržište nekretnina u skladu sa standardima ljudi iz dijaspore.

Takođe za svoje stalne klijente Dijaspora Nekretnine pruža uslugu besplatnog oglašavanja preko sredstava javnog informisanja (portali, štampani mediji, itd.), kompletan pravni servis od sudske provjere, Ugovora o kupoprodaji, poreza na promet do procesa uknjižbe nekretnine na novog vlasnika; izdavanje građevinskih dozvola, pretvaranje stambenog u poslovni prostor, dobijanje dozvole za rad kao i legalizaciju objekata na privatnom i državnom zemljištu.

Glavni moto agencije je: “DIJASPORA JE NAJVEĆI RESURS JEDNOG DRUŠTVA”.

NAŠA VIZIJA

DIJASPORA NEKRETNINE teži da postane lider u regionu i šire za prodaju nekretnina ljudima iz dijaspore.

NAŠA MISIJA

Zadovoljni klijenti i profesionalan pristup tematici trgovine nekretnina je glavna misija tima DIJASPORA NEKRETNINE

0 +
PRODATIH NEKRETNINA
0 +
Zadovoljnih klijenata

Porediti